Pennenkroontjes

Vernieuwende mobiliteitsoplossingen

 

Event- en communicatiebureau comadvies schakelt de tekstenwinkel in voor de communicatie rond de bouw en opening van de nieuwe site van Group Pashuysen. In 2017 opent de dynamische Renault/Dacia concessiehouder een hypermoderne showroom en garage in Leuven. Hier beleven chauffeurs mobiliteit straks op een totaal nieuwe manier. 

Het is niet onze eerste samenwerking. Al jaren mag ik voor Group Pashuysen en voor comadvies content schrijven: van persberichten en mailings tot werfdoeken. En dat doe ik met veel goesting. Want geen madame zo ​prettig om mee samen te werken als Lies Patteet van comadvies. 

  

Digital transformation, baby

Uw digitale aanwezigheid was nog nooit zo vereist als vandaag.Niet met zomaar een website. Wél met onlineoplossingen die uw klanten de customer experience geven die ze verwachten - op elk van uw touchpoints. Internet Architects helpt organisaties onderbouwde beslissingen te nemen en creëert klantgedreven UX designs. De tekstenwinkel schrijft erover - in het Engels. 

 

De tekstenwinkel houdt u bij De Tijd

De Tijd Connect brengt fascinerende onderwerpen in de zijlijn van de actualiteit en op het kruispunt van de mediamerken De Tijd en l'Echo. Het geeft organisaties, organisaties en overheden een forum om hun visie, ideeën en oplossingen te delen met de communities van De Tijd en l'Echo. De tekstenwinkel interviewt spraakmakers, opinieleiders, bedrijfsleiders en Jantientjes met de pet, en vertaalt hun boeiende verhalen in vlot lezende artikels. ​

SEO-teksten prikkelen reislust

Met knappe SEO-teksten vakantiegangers overtuigen om via Thomas Cook of Neckermann op citytrip naar Venetië te trekken of een last minute naar de Caraïben te boeken? Dat was de opdracht die Thomas Cook Retail Belgium aan Schrijf.be gaf. Ik schreef de teksten die de reislust prikkelen én Google geboeid houden – en droom bij de strategisch geplaatste keywords even weg naar verre oorden.

Professionele content voor assistants

SecretaryPlus recruteert en ondersteunt assistants en office managers. De tekstenwinkel schrijft relevante en praktijkgerichte webartikels voor weassistyou, de kennisbank voor adminsitratieve talenten. Met welke apps vergader je vlotter? Hoe schrijf je goede sociale content? Wat mag en moet je vragen tijdens een sollicitatiegesprek? Ik doe de research, stel boeiende onderwerpen voor, schrijf de stukken in het Nederlands en hertaal ze naar het Engels. In opdracht van Mediafin/ContentRepublic. 

Sound maritime waste management

De tekstenwinkel writes the trimestral Euroshore News. This e-newsletter informs the shipping industry and policy makers of relevant regulations and best practices for the collection and processing of waste from ships. At the same time, it sensitizes them to the importance of correct waste management. An international trade association of Port Facility Providers, Euroshore promotes the use of port reception facilities.They help protect our global maritime ecosystem through efficient and environmentally sound disposal of waste from ships. Assigned by PortExpertise, 2013-2014

 

Stad Antwerpen en de tekstenwinkel sturen u wandelen

Stad Antwerpen | Programma Stad in Verandering (PSV) trekt bewoners én stadgebruikers naar bekende en minder bekende wijken in verandering om te verkennen, te proeven en te genieten. Als geboren en getogen Antwerpse zet ik mijn pen graag in voor 't Stad: ik schrijf twee wandelgidsen. 

 

Van Goest & Zonen - familiekroniek over smaakmakers op het Eilandje

Een saga over het Eilandje van vroeger en morgen om duimen en vingers bij af te likken. Voor de Week van de Smaak 2013 bedenkt en schrijft de tekstenwinkel een wandelgids met stamboom, stratenplan en horecalijst. De fictieve familiekroniek gidst bewoners en stadsgebruikers langs de smakelijke gebeurtenissen en serieuze geschiedenis die de wijken rond het MAS vormden en zullen vormen.

 

Kaaimensen - wandelgids langs de Scheldekaaien 

De tekstenwinkel bedenkt en schrijft een beleefboekje dat Antwerpenaren en toeristen langs het parcours van de Petroleumkade tot de Sloepenweg gidst. Zo ontdekken zij de Scheldekaaien en zijn rijke geschiedenis - voor het Masterplan de open ruimtes hun nieuwe bestemming geeft. Ik schrijf ook de teksten voor de borden die langs het pad prijken.